MapBuilder layer issue - browser related?

RobinB's Avatar

RobinB

15 Sep, 2020 06:20 AM

I am not able to see any MapBuilder layers in online SARtopo - in my default browser.

They work fine in Chrome, logged in, or not logged in, but in Vivaldi (v 3.3.2022.45) they are simply not visible - I just get a grey background.

Originally they worked fine, stopped working maybe a week ago. I figured I would wait and see if it was a glitch, but it hasn't resolved yet. I upgraded to latest version of browser after the issue started to see if that might help, but it did not.

  1. Support Staff 1 Posted by Ben Lantow on 15 Sep, 2020 02:30 PM

    Ben Lantow's Avatar

    Good morning,
    I downloaded this browser and used it on CalTopo both logged in and not logged in, and had no issues seeing tiles, map layers, etc, everything seemed to work as expected.

    Can you provide more information about when you specifically do not see mapping? Have you cleared any cache and reloaded the page?

    Best,
    Ben

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac